Polisen vill avlyssna skurkarnas datorer. Ny Teknik 050610.

Japansk ID-krets ska hålla koll på utlänningar. Ny Teknik 050608.

Prison Planet.

ABC News Piece Lauds Implantable Microchips. Prison Planet 040820.

Chief Of Police Who Received Verichip Advocates Forced Government Chipping To Buy And Sell Prison Planet.

Manifest -04 för integritet av Pär Ström.


Tre japanska företag har utvecklat en teknik för att baka in kretsar för trådlös kommunikation i papper. Papperet kan användas för att framställa checkar, sedlar och i presentsammanhang. Måtten på kretsarna är 0,5 x 0,5 mm och innehåller en antenn för trådlös kommunikation vid frekvensen 13,56 MHz till 2,45 GHz. (Ny Teknik 041117).


RFID Journal - Radio Frequency Identification for Business - teknologier som använder radiovågor för att automatiskt identifiera människor eller föremål. Se även RFID.org.
STOP RFID!

United States Food and Drug Administration har fått grönt ljus för att implantera VeriChips mikrochips i människor. Meningen är att tillhandahålla medicinsk information… men kommer det att vändas till ett övervakningssystem? En stor del av kapaciteten för att spåra människor existerar redan. BBC News 041015.

Företaget Cyberkinetics i USA ska implantera små mikrochips i hjärnan på fem paralyserade personer. Aftonbladet 040414. Hoppet är att deras tankar ska kunna styra en dator.

Real 'smart chip' developed, scientists say. The Globe and Mail 040219. "Nervceller odlade på ett mikrochip kan lära och memorera information som kan meddela sig med hjärnan."


Tekniken finns för Antikrists märke

Redan nu finns teknik som kan komma i användning till det som kan bli Antikrists märkning. Forskare säger att teknologin finns tillgänglig för att implantera datakomponenter i människor som kan övervakas av statligt styrda sateliter. Försök har gjorts med mikrochipsimplantat under huden. The London Times skrev i oktober 1998: "Filmstjärnor och barn till miljonärer är bland de 45 människor, inklusive flera britter, som har kontaktats och blivit försedda med chips kallade Sky Eye i hemliga tester." Kritik har också framförts mot att detta kan bli en risk mot den personliga integriteten. Flera länder har teknisk möjlighet till att övervaka människor med sådan här utrustning och den kan bli använd för människor som kan anses farliga på något sätt. Möjligheten till att spåra sällskapsdjur har redan funnits under hela 1990-talet och fingeravtrycksskanning kommer mer och mer till användning i offentliga sammanhang. Företag som IBM, Hughes Aircraft och Dallas Semiconductor finns bland de som utvecklar sådana system. En annan metod är att tatuera in en datakod. Innan ett köp görs så läses tatueringen in med en skanner för att verifiera köparen i en databas och om allt är okey kan köpet göras och transaktionen kan även registreras från köparens konto. Digital Angel ™ har utvecklat ett modem med mottagare och sändare som kan implanteras under huden eller på personers tillhörigheter. Implantatet får sin ström genom att drivas elektromekaniskt genom musklernas rörelser. Implantatet kan också övervaka biologiska funktioner i den mänskliga kroppen, som hur hjärtat slår och sända en signal om det upptäcker ett nödläge. Dess användningsområde sträcker sig från medicinsk användning till att göra elektronisk handel eller att spåra försvunna barn, lokalisera militära personer, diplomater eller bergsklättrare.

USA godkänner microimplantat under huden. Teknologisällskapet Applied Digital Solutions (ADS) har fått tillåtelse att bruka databrickan VeriChip i människor. Magazinet.no 021025. Chipset är stort som ett riskorn.

Emanuel Minos: Microteknologin lägger till rätta för Antikrists betalningssystem med Vilddjurets märke i pannan eller handen. Magazinet.no 020906.

Att betala med ett fingeravtryck eller ett implanterat microchip tillhör framtiden enligt Anders Hanneborg, som är direktör för SINTEFs institut för elektronik och bybernitik. Han menar att det bara är en tidsfråga innan samhället är kontrollerat av små microchips. Magazinet.no 020906.

AVID® microchips kan injiceras med en spruta och avläsas med en skanner. Varje mikrochip innehåller ett unikt nummer. Kostar sju dollar per hund att märka. Ungefär så enkelt torde det bli att ta Antikrists märke!


GPS spårar både djur och människor

Finland godkände lagförslag som ger föräldrar rätt att övervaka sina barns mobiltelefoner – och se var de befinner sig. Fler EU-länder väntas följa efter.Aftonbladet 031017.

Hundar kan nu spåras med GPS-pejling på en kartbild inom 20 meters avstånd.

Med Destron microchips, där de minsta inte är större än ett riskorn, kan det implanteras in under huden i ett djur ungefär som vid en rutinvaccinering. Efter implantationen fungerar utrustningen resten av djurets liv, där den tillhandahåller djurets unika id-nummer varje gång som den scannas.

Människor kan också spåras. Applied Digital Solutions har utvecklat en produkt som kallas Digital Angel. Ett nästa steg på det är VeriChip, ett implanterat microchip. Det är en mottagare som använder sig av GPS-spårning för att hålla koll på människor och biosensorer som övervakar vitala organ. VeriChip kan bara avlägsnas genom operation. Genom VeriChip kan man spåra militär personal, diplomater, chefer, utländska korrespondenter och andra som vill bli "märkta". Andra som kan tänkas bli märkta är barn så att de inte kommer bort, fångar på permission eller som är frigivna, senila personer och sådana som reser med värdesaker och personer med speciella sjukdomar som behöver övervakning. Men vad händer om en regering vill använda teknologin till att kontrollera människor så att ingen får köpa eller sälja något utan det här implantatet?

Så ser en Inplantable Transponder ut, designad för att injiceras på djur. Mer än 34 miljarder individuella kodnummer finns tillgängliga.

666 AND THE MARK OF THE BEAST.

Mark of the beast or sign of the times?

Digital Angel™ - implanterbara identifikations mikrochips i storleken av ett riskorn för användning i människor, sällskapsdjur, fiskar och boskap. Dugliga till att sända data, tillsammans med exakt nödlägesplatsinformation, till en markstation eller övervakande inrättning. Sörjer användaren med GPS.
satellite connectivity to a call center - satelitanknytning till en telefonväxel. Distributörer finns t ex i Argentina, Colombia, Venezuela, Karibiska öarna, Dominikanska Republiken och Ryssland.

VeriChip™ - en implenterbar, 12 mm gånger 2,1 mm radio frekvens station, omkring ett risgryns storlek, som kan kontrollera auktoriserad behörighet och som innehåller ett unikt verifikations nummer som kan läsas av en behörig skanner över VeriCipet. Perfekt för att användas i en affär för att kontrollera vem som har rätt att handla. Frequently Asked Questions.

Scott Silverman från Applied Digital Solutions (ADS): "Jag tror att dagen kommer när de flesta av oss kommer att ha någonting liknande som VeriChip under vår hud." ADS hoppas kunna spåra människors rörelse över hela världen genom att använda globalt positionerade sateliter. Hispanic Magazine December 2003.


Vi är avlyssnade! Echelon - Globalt övervakningssystem i skyn avlyssnar företag och individer.
Varje internationellt telefonsamtal, fax, e-mail eller radiosändning kan avlyssnas av en kraftfull dator som klarar av röstigenkänning. Den reagerar på en lång lista av nyckelord, mönster och meddelanden. BBC.
Företag och statsöverhuvuden spioneras på fram för allt. Politrix.


April 30, 2001 Source: The Guardian http://www.guardianunlimited.co.uk/eu/story/0,7369,480593,00.html

Av varje person i världen skulle kunna tas fingeravtryck och registreras under ett universellt identifikationssystem för att bekämpa illegal immigration och människosmuggling, skissat på ett möte med Förenta Nationerna. Planen framlades av Pascal Smet, Belgiens chef för oberoende asylprövningsstyrelse. (smh.com.au 011214)

Will It Be Cash, Check or Finger?. Fingeravtrycket knyts till ett kreditkortsnummer på ett sådant sätt att kortet och andra IDn inte skulle behövas bäras på av användaren. Du skulle inte behöva kontanter och kort för att behöva betala någonting. Allt du behöver är ditt finger och det lämnar du aldrig hemma. (011001).

ZDNet 010703 Hitachi har utvecklat ett chip som kan vävas in i papperspengar för att hjälpa identifiera förfalskningar. Chipet kallas Mew, mäter bara 0,4 millimeter per sida och lagrar information som identifikations och säkerhetskod.

NewsMax.com 010331. Fingerbilds-skannern kommer att bli vanliga i alla detaljhandelsaffärer i framtiden.

ABC News.com 010118 Fingerprint Scans Replace Lunch Money in Pennsylvania.

WorldNetDaily 000320. Storebror kryper under din hud - Digital Angel® modem implanterat i människor övervakat av GPS-satelliter. Digital Angel Corporation


Första datachipset implanterat i människor

CBS-News.   Pupil Researcher Initiative.    Nya Dagen 020710.
En Floridafamilj, familjen Jacobs, blev i maj 2002 först i världen med att offentligen få ett datachips implanterat i sina armar. Varje chips är stort som ett riskorn och innehåller ID-handlingar tillsammans med vital medicinsk information. Insättandet av chipset tar omkring en minut under lokalbedövning och forskarna hoppas att det här en dag ska bli ett enkelt sätt för sjukhuspersonalen att få patientens medicinska information. Chipset kallas VeriChip och är utformat av Applied Digital Solutions Inc

En dag i framtiden kommer Antikrist att tvinga hela världens befolkning att göra ett sådant här implantat på högra handeln eller i pannan (för den som inte har några händer) och bli delaktig i ett ekonomiskt nätverk där den som inte har detta ID-implantat inte kommer att kunna varken handla eller göra några ekonomiska transaktioner.

Upp. 13:16.18 Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex.

Insändare i Nya Dagen 020716 - Odjurets märke i Uppenbarelseboken kan vara ett datachip.

Professor Kevin Warwick har opererat in ett silikondatachip i sin kropp, som gör det möjligt att kommunicera trådlöst med sin dator. Via radiovågor kan chipet tala om för datorn exakt var han är. En mycket intressant grej för den kommande Antikrist så att han kan hålla koll på var alla medborgarna håller hus. Och många fler möjligheter finns med chip implanterade.ABC News.


 

                 Tillbaks till: föregående sidan