Det kommer en dom över Sverige

    Jag drömde att jag befann mig på en grön äng. Omgivningen var harmonisk, och det verkade som det kan ha varit himlen, eller något i den stilen. En gestalt kom gående mot mig. Jag frågade gestalten: ”Vem är du?”
    Personen ifråga svarade: ”Jag är Alfa och Omega.” Omedelbart kände jag en stark närvaro av Herren. Jag föll ner på knä i drömmen, och kände mig ovärdig att lyssna, eftersom det fanns en sådan renhet över platsen.
    Jag upplevde att det var Herren som kom till mig i drömmen. Han sa till mig fyra saker: ”Jag är Alfa och Omega. Jag är den Förste och Den Siste..”
    ”Jag är Början.” Då fick jag se en soluppgång, ”men jag är också Slutet”, då fick jag se solnedgången. Sean sade Han: ”Se, jag kommer snart. Se, jag kommer snart.” (Han sade det två gånger, för att understryka vikten av budskapet!)
    Sedan sade Han en sak till, som många bävar över, och jag säger att allt skall prövas, men detta var vad jag hörde Honom säga i drömmen. ”Det kommer en dom över Sverige.”
   När Han sa detta, sa Han inte det med glädje, det var med sorg i Hans ögon. Jag såg inte ansiktet, men jag såg ögonen, och det första jag tänkte var: Ingen människa kan ha sådana ögon, det var som lågor, som flammande eld, de liksom gnistrade på något sätt. Han hade en vit, lång klädnad och ett gult bälte, möjligtvis av guld, runt midjan. (Från Flammor, nr 1, 2012). 

www.tidenstecken.se