Profetia: När Fidel Castro dör kommer USA:s ekonomi att kollapsa

   Denna profetian har bland annat uppmärksammats av Michael Snyder i Charisma. En man vid namn John W. Johnston från Virginia, USA, fick den omkring 1981. Personen verkar trovärdig. Han har också sett flera andra domar komma över USA vilka kan komma en tid efter den ekonomiska kraschen, t ex att Ryssland anfaller USA med kärnvapen, syner som också andra har sett (vilket i så fall är lika med tredje världskriget när USA och Ryssland utplånar varandra). Jag citerar från hans hemsida efter svensk översättning.
    Omkring 1981 gav Gud mig ett profetiskt kunskapens ord som delvis har uppfyllts. Dessa händelser är tidsmarkörer och mycket snart kommer vi att se uppfyllandet av resten av detta ord. Herren berättade följande för mig:
   "När du ser att Berlinmuren kommer ner och när du ser Sovjetunionen får ett hårt slag och sedan då det gör en återhämtning, och sedan ser du att Fidel Castro dör, då skall kollapsen av det ekonomiska systemet komma i USA."
   Berlinmuren separerade Östtyskland från Västtyskland för mer än 25 år. Konstruktionen inleddes den 13 augusti 1961. Muren öppnades och många delar av den slogs bokstavligen slog ner den 9 november 1989. Sovjetunionen anses ha officiellt ha upplösts den 31 december 1991. Det är när alla officiella sovjetiska institutioner hade slutat att fungera i de olika "republikerna" i Sovjetunionen. De enskilda regeringarna i dessa republiker började fungera separat. Den sovjetiska flaggan vajade för sista gången över Kreml. När du ser Castros död då kommer du att se en fullständig kollaps av det ekonomiska systemet i USA! - Hämtat från John W. Johnstons hemsida och återgiven i Charisma 2016-11-28.
   Är det detta som kan hända i USA i december 2016? Det finns mängder med profetior om en kommande framtida kollaps av ekonomin som drabbar hela världen, men när exakt det händer har de flesta av dem inte gett någon säker upplysning om. Den inträffar som en blixt från klar himmel, och börserna faller utan förvarning från en dag till en annan. I den finansiella krisen kommer de flesta banker att krascha, bland annat Bank of America. Då uppstår social oro. Det mognar världen för Antikrist och vedermödan.
   Samtidigt publiceras det profetior som säger motsatsen! En av dem från 2016-11-21, också den från Charisma som säger att valet av Donald Trumf var det första steget i en process som kan leda till det tredje stora uppvaknandet i Amerika. Donald Trumf en profet? Det troliga är nog att det uppvaknandet kommer på grund av nödtider och inte på grund av en president som saknar tecken på ödmjukhet.

   Bertil Lundberg

www.tidenstecken.se