Skörden behöver bärgas in

Ja, om du ville tro så ska du få se på stora under, även i de mörka stunder ska jag ge dej liv, mitt barn. Se på mina möjligheter! Du har hört vad jag har gjort bland människor som har varit sargade, som varit utstötta. Ingen är utstött i mina ögon, säger Herren, ni är älskade för min skull. Jag är en Herde, jag känner mina får som hör min röst, leder dem genom mörker och svårigheter. Jag söker upp de förlorade, säger Herren.

Jag ser att detta land med en stor förlorad skara, som längtar höra min röst. Jag ska väcka upp mina tjänare, säger Herren de ska komma inför mitt ansikte och falla ned på sina knän, be om förlåtelse att de har lämnat sin kallelse åt sidan, säger Herren. Ni lever i en mycket svår tid i detta land. Mörkret har fallit, ljuset har slocknat. Jag ropar efter den skara som sjunger om det heliga landet, säger Herren, som går ut på gator och torg som ligger öde och ger kärlek.

Jag ser många gråtande sitta i fängelserna i ert land, säger Herren. Jag kallar er mitt folk att gå in till de ensamma, jag vill förlåta deras synder och de bekänner mej då som Herre. Det är många som inte har hört mitt Ord, som inte hört om mina under, säger Herren. Mina tjänare har varit försumliga i ert land, jag kallar dem vid namn. Jag vill resa upp de gåvor som ligger nedgrävda i era liv, säger Herren. Ni flödade en gång i tiden i den helige Ande, men det har svalnat, det är så kallt, säger Herren.

Jag ser hur kyrkorna blir tommare och tommare, säger Herren. Fall på knä och ROPA att skörden ska bärgas in i kyrkorna, som finns ute bland människorna. Det är så många som lever i ensamhet, många som knäpper sina händer och som levt med mej en lång tid, de är så ensamma och övergivna, säger Herren. Min församling bygger jag enbart på Ordet, inte på vad världen lever av. Jag ska skaka om flera församlingar i ert land, säger Herren. De ska bekänna sina synder och jag ska förlåta dem. Deras hjärtan är rena, inte för att tjäna vad världen ger. JAG vill att landets ledare ska söka mej i stillhet, män och kvinnor, unga och gamla, för att resa upp ert land med Andens kraft, säger Herren. Det är många som längtar och vill leva ett nytt liv i detta land, säger Herrens Ande. AMEN.

Åke Forslin 2020-10-10

www.tidenstecken.se