Sveriges välfärd går mot sitt slut - Herren manar till bön

Denna drömsyn gavs till Åke Forslin natten 2010-05-30

Synen visade ett schackspel där vita pjäser utgjordes av: Kungen - Sveriges kung Carl XVI Gustav, klädd i krigsmundering och i sin högra hand höll han ett draget svärd. En mycket allvarig kung. Drottning (dam) - Drottning Silvia. Löpare - Kronprinsessan Viktoria och prinsessan Madelen. Springare (häst) - prins Philip och blivande prins Daniel Westling, båda klädda i polisuniformer. Tornen är försedda med Sveriges flagga. 8 bönder - vaktparaden med skarpladdade gevär med bajonett.

De svarta pjäserna var Regeringen där kungen var statsminister Reinfeldt. Drottning (dam) var Beatrice Ask. Löpare var  försvarsminister Tolgfors och socialminister Göran Hägglund. Springare (häst) var skinnklädda män med dödskallar på sina skjortor. Tornen hade röda flaggor. 8 bönder var motorcykelburna män, även de var skinnklädda med dödskalle på sina skjortor.

Synen visade en strid som formades till plundring och förstörelse. När jag såg på Sveriges kung kunde jag se att stämningen skakade honom. Jag hörde honom säga till sina nära och kära: ”Vår uppgift är att försvara vårt land.” Så hörde jag Drottning Silvia säga: ”Det finns bara ett, att ropa till Gud, han är vår försvarare. Det ska inte ske med våld utan med Guds hjälp.” Då släppte Kungen ner sitt svärd och motståndarna närmade sig ruta för ruta. Kungen beordrade ändå sin vaktstyrka: ”Gör er redo för anfall!” Det blev nu ett totalstopp på de motorcykelburna männen och då hörde jag hur det blev ett enormt försvarspådrag. Drottning Silvia har nu fallit ner på sina knän och ropat till Gud: ”Sänd din armé.” Men det gick en lång, lång tid då läget var spänt. Men så hörde jag Herren kalla på sin armé för att gå i bön för Sveriges land för dess välfärd går mot sitt slut.

Efter en tid såg jag hur de möttes mitt på schackbrädet. Kung Carl XVI Gustav sa då: ”Det har kostat, många har fått lida, ja, många lider i vårt land men jag har idag fått vara med om att det finns en som kan hjälpa vårt fosterland och det är vår Far i himmelen, han som bevisat sin makt i forna dagar.”

Mitt älskade folk, säger Herren er uppgift är att gå i bön för ert land, i en tid som denna.

Amen

 

www.tidenstecken.se