Var är krigarna? 

Vid kvällsbönen kl. 19.30 2009-02-01 visar Herren en syn för Åke Forslin.

Ett mycket stormigt hav visas. Vid stranden finns en kraftigt byggd stenpir, liksom en skyddsvall. Den är gjord av huggen sten och är uppskattningsvis 10 meter hög och 5 meter bred. Stormen var så våldsam att vågorna hade sköljt upp över skyddsvallen. Det hade medfört att den var kraftigt nedisad på sidan mot havet och även uppe på krönet. Jag skulle kunna uppskatta isens tjocklek till en halv meter uppe på piren.

Men ju mer det stormade, desto mer såg jag hur isen smälte och fram kom det några föremål som jag la märke till. Det var en eldkorg för utomhusbruk, för att elda i för värmens skull, det var tre sköldar, tre svärd och en låda som var gjord av plåt .

Herren sa till mig: ”Öppna locket och se!” Och där låg det tre Biblar. Jag ser också tre pilbågar och tre koger med tre pilar i varje.

När jag tittar ut mot havet igen så ser jag hur stormen stillar sig ganska fort. Men längre ut, ca 1 km, ser jag hur havet börjar bli oroligt igen. Jag hör en röst som frågar: Var är krigarna? Var är krigarna som ska använda sin utrustning?

Så säger Herren att jag ska gå till en anslagstavla. När jag kommer fram till den ser jag en karta över Sverige. Det finns en knapp som jag ska trycka på. När jag gör det så kommer det upp eldkorgar, utefter Sveriges kuster. Det är tätare utefter den östra kusten ända upp över norra delen av vårt land. Vid varje eldkorg fanns den svenska flaggan hissad i topp!

En ljusstråle följer gränsvägen mellan Sverige och Finland ända mot Norska gränsen och då ser jag att det finns eldkorgar där också. Det börjar sakta brinna i eldkorgarna på enstaka platser. Det går inte fort, men jag ser på kartan hur det tänds eldar och det börjar brinna.

Herren uppmanar mig att trycka en gång till på knappen. Då ser jag hur människor är placerade på de här eldplatserna. Det visar sig att det är minst tre personer vid varje korg. Dessa människor har stridsutrustningen med sig, Biblarna, svärden, pilarna och sköldarna. Herren säger: ”De andesmorda krigarna ska träda fram i detta land för försvar för mitt folk, för allt folket behöver ett andligt försvar!”

Så ser jag de pålar som en gång slogs ner med bibelord på olika platser i vårt land. De platserna ska bemannas igen med elden från min Ande, säger Herren.

Amen.

Så tar Herren till orda igen genom sitt budskap. Jag har idag på morgonen (2/2-09) fått se anslagstavlan igen.

Jag står åter framför anslagstavlan och ser ännu en knapp att trycka på som har ordet kommando. När jag trycker kommer en ny karta upp över vårt land. Bilden är som när man ser väderkartan på TV skärmen med namn på olika platser.

Jag ser Kiruna längs upp, så kommer Gällivare, Boden, Älvsbyn, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Lycksele, Storuman, Kramfors, Örnsköldsvik, Bjästa, Härnösand, Sundsvall, Timrå, Hudiksvall, Bollnäs, Gävle, Falun, Avesta, Enköping, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Västerås, Eskilstuna, Örebro, Kumla, Ödeshög, Norrköping, Jönköping, Husqvarna, Kristianstad, Nybro, Kalmar, Bromölla, Örkelljunga, Mariestad, Göteborg, Malmö, Lund och Ystad.

Så ser jag i min ande hur det börjar brinna i de här små korgarna. Det finns också några punkter längst upp i fjällkedjan. Ifrån trakten av Åre och in mot gränsen ser jag också några punkter, som visar att det ska börja brinna i likadana eldkorgar, som markerats högre upp i gränsen mot grannlandet.

Amen.

Åke Forslin
2009-02-01/02 

Sten-Åke Bredmar ger en bönestrategi som kan användas.

www.tidenstecken.se