EU planerar för att skapa en superstark president

   En hemlig grupp av EU:s utrikesministrar har skissat planer på att slå ihop jobben som för närvarande utförs av presidenten för EU-rådet, Herman Van Rompuy, och presidenten för EU-kommissionen, Jose Manuel Barroso.
   Den nye ämbetsmannen, som inte ska direktväljas av folket, är bestämd att få omfattande kontroll över hela EU och kan tvinga medlemsstater in i en större politisk och ekonomisk union än någonsin. Storbritannien har exkluderats från de hemliga diskussionerna inom den vaga ”Berlingruppen” av europeiska politiker ledd av den tyske Guido Westerwelle.
   Motståndare fruktar att planen kan skapa en nutida europeisk kejsare jämförbar med Napoleon Bonaparte eller en återkomst av Karl den Stores romerska kejsardöme som dominerade Europa på medeltiden.
   De hemliga samtalen blev avslöjade av oberoende Labour adelsmannen Lord Stoddart av Swindon. ”Det här är en konspiration av människor som vill avskaffa nationalstaterna och skapa en Europas Förenta Stater”, säger han.
   ”Hela saken är skum. Dessa människor är beslutna att uppnå sitt slutliga mål. Det enda hoppet för Storbritannien är att lämna EU och bli en oberoende nation.”
   Euro-MP Paul Nuttall, från UK Independence Party, sa: “Det här är en verkligt löjlig idé som aldrig får tillåtas att ske. Det låter som om de försöker gå tillbaka till tiden för den helige romerske kejsaren.”
   För närvarande är de två EU byråkraterna Barroso och Van Rompuy invecklade i en bitter maktstrid för att avgöra vem som är den verklige bossen i Europa. Enligt planen skulle en enda figur väljas för att utföra båda rollerna. Supportrar av omfördelning tror att de rivaliserande presidenterna underminerar EU:s förmåga att tala med en enda röst. De anför som skäl att hopslagningen av de två jobben kommer att skapa en kraftfull europeisk ledare som är kapabel att fullfölja federalistdrömmen om ett enat Europa som har blivit allvarligt skakat av eurozonkrisen.
   Lord Stoddart bekräftade existensen av konspirationen tack vare ett parlamentariskt skrivet svar i överhuset. Han bad utrikesdepartementets tjänstemän att avslöja vad de visste om sammanslagningssamtalen.
   Som svar på hans fråga sa det konservativa partiets utrikesdepartementsminister Lord Howell: ”Vi är medvetna om en grupp av EU:s utrikesministrar som möts på en informell basis för att diskutera olika frågor relaterade till ett framtida styre av EU. Medan Storbritannien inte är del av den gruppen, förstår vi att en idé under diskussion är en sammanslagning av posterna av presidenten för EU-rådet och presidenten för EU-kommissionen.”
   Lord Howell tillade: ”Innehavaren av detta nya ämbete skulle bli både Europas politiske och administrative ledare, och ge honom mycket mer makt än den som getts till USA:s president.
Översatt från Express 120504.   

Guido Westerwelle, född 1961, är en tysk politiker. Han var ordförande för det liberala partiet Freie Demokratische Partei (FDP) från 2001 till 2011. Westerwelle är sedan 28 oktober 2009 Tysklands utrikesminister och var fram till 16 maj 2011 också landets vicekansler.Westerwelle är öppet homosexuell, och har en relation med sportmanagern Michael Mronz. (Wikipedia).

Vad vi ser är att EU alltmer är på väg att bli en federal statsbildning (Europas förenta stater) med en superstark president, vilket sannolikt blir plattformen för den man som Bibeln kallar för antikrist och som ska få en oerhörd makt i ändens tid. Det enda alternativet för antikrist, vad vi kan se idag, är i annat fall som ledare för FN. Tyskland har länge varit drivande för en stark EU-makt. Tredje rikets ambitioner föll på en ledare som var fullkomligt maktgalen och tog ut sin makt i förtid. Fjärde rikets ledare (med Tyskland som ledande nation) kommer att vara slugare och starta som en fredsduva, och hur kan man förbise en sådan som lämplig kandidat? Men på insidan döljer sig något annat. När EU krisar som mest kommer han att vara redo för sina geniala idéer. 

www.tidenstecken.se