Demonbefrielse frälste tre familjer

Gopal Krishna och hans fru var ortodoxa hinduer, bosatta i Ashok Nagar (Indien) med sina två små barn. De hade ingen frid i sitt hus, därför att den 4-åriga dottern var demonbesatt. Lilla Kuro blev regelbundet helt utom all kontroll, och stark nog att slå sina föräldrar.

En dag medan Kuro skrek och slog sin pappa, kom två unga evangeliserande män till dörröppningen för att se vad som var fel. De unga männen var Issac och Mahato. De lade sina händer på Kuros huvud och bad frimodigt för henne i Jesu namn. Från den stunden blev barnet helt befriat från demonisk kontroll. På grund av miraklet, så var det inte endast Gopals familj, men också två andra familjer i byn som blev frälsta. De är nu en del av den nya kyrkan grundad av Issac och Mahato. Tidigare fanns det inga kristna eller kyrkor i detta starka hinduistiska området.

(The Sowers Ministry, Hong Kong)

 

Buddhistisk familj plågades av magi

Jag är en kines född i en ockult buddhistisk familj, som praktiserade svart magi, trolldom och voodoo. Mina styv(mor eller far)föräldrar försökte förstöra mina föräldrars äktenskap med trollformler. Pappa blev sjuk av detta. Min mamma började med trolldom så att hon kunde bekämpa ont med ont. Denna kamp höll på i 10 år. Det var då som min far blev ledd till Kristus genom en kristen doktor. Förbannelsen verkade då inte längre. Mamma såg förändringen och accepterade Kristus. Sedan tog också jag emot Jesus som min Frälsare. Idag är jag en korttidsmissionär och evangelist. Prisat vare Herren! Den enda lösningen till vilket slaveri som helst är att förtrösta på Jesus Kristus.

(Al Keng)

Tillbaks till: föregående sidan