Ex-psychic varnar för yoga: "Du öppnar demoniska dörrar"

Yoga är ett internationellt träningsfenomen som utvecklas till att bli en integrerad del av många människors träningsrutiner. Men den fysiska aktiviteten har också dykt upp som en diskussionspunkt bland vissa troende som ser det som mycket mer olycksbådande än bara sträckningar och poseringar. Jenn Nizza, en före detta synsk som tillbringade flera år med att läsa och kommunicera med vad hon trodde var de döda nära och kära till hennes klienter, är bland dem som uttalar sig.

Nizza är nu en kristen som delar sin historia om att lämna det ockulta, och hon berättade nyligen för CBN:s Faithire varför hon tror att yoga inte bara är "stretching och andning." "Yoga är en hinduisk andlig praxis, och ordet "yoga" har sina rötter i sanskrit. Det betyder "att sammankoppla till" eller "att förenas med", och vad de gör", sa hon. "De har avsiktliga ställningar som hyllar, ärar och dyrkar sina falska gudar, och de har över 330 000 000 falska gudar, som är demoner, och de hedrar dem med dessa ställningar." Nizza talade specifikt om kristna som använder yoga för att hålla sig i form och förklarade varför hon tror att det kan vara andligt farligt att delta i fitnessfenomenet. Fullt medveten om att en del kommer att håna dessa påståenden och intyga att de inte deltar i de religiösa aspekterna av träningen, vädjade hon återigen till Skriften fört detaljerade betänkligheter med ett sådant argument. Hon kallade kyrkornas omfamning av yoga "hjärtskärande, och sa att hon också deltog i träningen när hon var synsk och beskrev hur det blev en del av hennes dagliga mantra. "Jag brukade göra yoga rituellt, och meditationsaspekten öppnade mig verkligen och hjälpte mig att ta emot kommunikation från onda andar", sa hon om sina tidigare psykiska metoder.

Mike Shreve var lärare i Kundaliniyoga vid fyra universitet, med flera hundra studenter som såg på honom som sin guru. Då ett möte med HERREN JESUS radikalt förändrade hans hjärta, hans liv och hans världsbild. Shreve skrev en bok som heter "7 Reasons I No Longer Practice Yoga", och han talar ofta om farorna med yoga i sin podcast, "Revealing the True Light", på Charisma Podcast Network.

Charisma 221215.

Ex-Psychic SAVED.

 

www.tidenstecken.se